Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Δελτίο τύπου του ΟΑΕΔ για την έναρξη προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα, σε Επιβλέποντες Φορείς του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Ο Σύλλογος "Συμπράττω" ενημερώνει και τα Μέλη του για το δελτίο τύπου του ΟΑΕΔ για αιτήσεις σε ΠΚΧ από 8 Απριλίου 2016. 

Πιο αναλυτικά, για την έναρξη προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα, σε Επιβλέποντες Φορείς του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, δηλαδή η Δημόσια Πρόσκληση αφορά στη δημιουργία 413 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού, για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών, σε Επιβλέποντες Φορείς του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. 

Η συμμετοχή γίνεται με τη διαδικασία υποβολής στη διαδικασία κατάρτισης του Πίνακα Κατάταξης Ανέργων για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους ανέργους στο μητρώο του ΟΑΕΔ, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινά από τις 10 π.μ. της 8ης-04 - 2016 και λήγει στις 12 μ.μ. της 18ης-04 - 2016.  

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου στην ιστοσελίδα του (www.oaed.gr) για πιστοποιημένους χρήστες. 

Ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι μόνο πτυχιούχοι ΑΕΙ πανεπιστημιακού ή τεχνολογικού τομέα, των ανωτέρω κατηγοριών αντίστοιχων ειδικοτήτων, διαφορετικά αποκλείεται η ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής τους στο Πρόγραμμα. Η κατάταξη στο πινάκιο γίνεται με βάση εφτά αντικειμενικά κριτήρια κατάταξης.

Υποχρέωση προσκόμισης των σχετικών δικαιολογητικών στα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΟΑΕΔ, μέχρι την λήξη προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων (18-04-2016), έχουν μόνο οι δυνητικά ωφελούμενοι: 

α) άνεργοι μονογονεϊκών οικογενειών, 

β) άνεργοι που ανήκουν στην κατηγορία των ΑμεΑ, αλλά έχουν εγγραφεί ως κανονικοί άνεργοι στο γενικό μητρώο του Οργανισμού και επιθυμούν να μεταφερθούν στο ειδικό μητρώο ΑμεΑ του ΟΑΕΔ και 

γ) οι εγγεγραμμένοι άνεργοι γονείς εξαρτώμενων τέκνων ΑμεΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες, στις παρακάτω ιστοσελίδες και συνδέσμους (links):


Δελτίο Τύπου:


Δημόσια Πρόσκληση:


Οθόνες – Βήματα Υποβολής Αίτησης:



Ευρετήριο Υπηρεσιών:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου