Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή της πίτας του "Συμπράττω" 24 Φεβρουαρίου 2016

Από την κοπή της πίτας η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 στα "Λιθαρίτσια", Γούναρη 42 Δεν έλειψαν το κέφι, το καλό φαγητό, ο χορός και το τραγούδι από τους 100 φίλες και φίλους του "Συμπράττω" που θέλησαν να διασκεδάσουν μαζί μας.



Παρόντες από τις δημοτικές  παρατάξεις η Ξανά η πόλη μπροστά, ο Πρόεδρος Ευάγγελος Βαζαίος, ο Αντιπρόεδρος κ. Παπαγεωργίου,  ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μιμηγιάννης, Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αργυρούπολης η κ. Αροτσίδου.

Από τη "Δημοτική Συνεργασία, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Σπυρόπουλος, η Δημοτικός Σύμβουλος Τότα Κωνσταντινίδου και η Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ελληνικού.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου αναφέρθηκε <<Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συνεργάτες, πρώην και νυν μέλη και τους εθελοντές του "Συμπράττω", οι οποίοι μας συμπαραστέκονται, είναι παρόντες  όχι μόνο στις εκδηλώσεις, αλλά και σε πρακτικά θέματα που αφορούν στις οικογένειες ΑμεΑ του Δήμου μας, οι οποίες πάσχουν οικονομικά, κοινωνικά, ψυχολογικά και έχουν ανάγκη την δική μας στήριξη>>.

Ο Σύλλογός μας "Συμπράττω" οφείλει πολλά σε αυτούς τους ανθρώπους.

Ο "Συμπραττω" τίμησε τον κο Γιώργο Κυρατζή και τους εθελοντές του Σωματείου  "ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΡΙΝΑΕΤΟΥ" για την προσφορά τους στο σύλλογο. Συγκεκριμένα με προσωπική εργασία και χρήματα κατάφεραν να γίνει κατοικήσιμο διαμέρισμα σε εργατική πολυκατοικία μιας οικογενείας ΑμεΑ με δύο παιδιά, την οποία στηρίζουμε τα τελευταία τρία χρόνια. 

Η οικογένεια αυτή με τα παιδιά τους βρέθηκαν να κοιμούνται σε ένα παλιό αυτοκίνητο, όταν της έκαναν έκπτωση  λόγω αδυναμίας πληρωμής ενοικίων, όμως σε λίγες ημέρες θα απολαύσουν την θαλπωρή του δικού τους σπιτιού. Ο Γολγοθάς τους τελείωσε  οριστικά.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου