Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του "Συμπράττω"

Την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Τοπικού Συλλόγου Υποστήριξης ΑμεΑ «Συμπράττω», στο Γ΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Αργυρούπολης.

Στην εκδήλωση κοπής της πίτας του συλλόγου, παρουσιάστηκε δημόσια το καταστατικό του συλλόγου και ολοκληρώθηκε η απαραίτητη διαδικασία συλλογής υπογραφών από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου.

Η συμμετοχή του κόσμου σε αυτή την νέα προσπάθεια υπήρξε πολύ σημαντική. Εκτός από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου, παρευρέθηκε κόσμος στην εκδήλωση που επαίνεσε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και δήλωσε την επιθυμία του για συμμετοχή και σύμπραξη προς μια συλλογική κατεύθυνση προστασίας και προώθησης των δικαιωμάτων των ΑμεΑ του Δήμου Αργυρούπολης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προτροπή των ιδρυτικών μελών του συλλόγου προς τον κόσμο που παρευρέθηκε για ενεργοποίηση με το εξής μήνυμα: «Ελάτε μαζί μας. Η συμμετοχή σας είναι δύναμη».

Να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα καταστήματα της Αργυρούπολης, για την ευγενική τους προσφορά σε βασιλόπιτες, όπως «Κανάτσιος» Αργυρουπόλεως 55, «Κατσιούλης» Φλέμινγκ 14, «Η Χαρά της Αργυρούπολης» Κύπρου 61, και «Hot Baker» Παπαφλέσσα 13, για τα εξαιρετικά του γλυκά.

Τέλος τα βιβλιοπωλεία «Έκφραση» Κύπρου 16, και «Δέσμη» Κύπρου και Γράμμου 1 για τα βιβλία-δώρα προς τους τυχερούς της βραδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου