Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΡΑΤΩ

Με την ευκαιρία των πέντε χρόνων από την ίδρυση του "Συμπράττω".
Συμπράττω σημαίνει: Kοινωνική Αλληλεγγύη, Εθελοντισμός, Σεβασμός στους συνανθρώπους μας που πάσχουν. Οι πράξεις μας δεν έχουν σχέση με την φιλανθρωπία. Δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να βλέπουμε ανθρώπους με απλωμένο χέρι. Είμαστε ενάντια στο σύστημα που γεννά τη φτώχεια.
Στοχεύουμε 1ον στην άμεση περίθαλψη και ανακούφιση δημοτών μας ΑμεΑ που επισκέπτονται το Γραφείο Υποστήριξης ΑμεΑ και 2ον στην συνεχή υποστήριξη αυτών σε βάθος χρόνου.
Την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στις 9:00μμ στο μουσικό μεζεδοπωλείο "Παλιό" (Μ. Γερουλάνου 46) θα χαρούμε πολύ να γιορτάσουμε μαζί σας το κλείσιμο των πέντε (5) χρόνων του "Συμπράττω" από την ίδρυση του. Είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούμε μαζί χαλαρά για να διασκεδάσουμε με εξαιρετικούς μεζέδες, δωρεάν κρασί και ζωντανή μουσική από ένα καταπληκτικό μουσικό σύνολο. Η πρόσκληση κοστίζει μόνο 15 ευρώ γιατί ο Σύλλογος δεν θέλει να βγάλει χρήματα από αυτήν την εκδήλωση. Ο σκοπός του είναι να γιορτάσουμε τα πέντε χρόνια του Συλλόγου και να περάσουμε όμορφα. Οι προσκλήσεις διατίθενται στα γραφεία του "Συμπράττω" και στο τηλέφωνο 6980025538. Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου